Net zoals vroegere ontwikkelingsperiodes de abstracte religies nodig hadden zo verlangt de huidige ontwikkeling de meer concrete geestelijke kennis zoals die nagestreefd wordt in de geesteswetenschappelijke beweging.

Rudolf Steiner (12 november 1916)

Wie komt ons helpen om de berichtgeving in en over de antroposofische activiteiten in de regio Eindhoven te verzorgen?

Nu het gelukt is om iemand te vinden voor de financiële administratie, nl. Joop Albracht, zoeken we nog naar iemand die de redactie wil aanvullen om met Koen samen de inhoud van de website te verzorgen. Daarbij denken we in de eerste plaats aan het verzorgen van de agenda en van de vele wegwijzerpagina’s, maar we hebben ook de ambitie om voorzichtig ruimte te bieden aan artikelen over antroposofie, al of niet gebonden aan de regio Eindhoven. Daarmee hopen we de belangstelling voor de antroposofie te stimuleren, zowel voor hen die als buitenstaander belangstelling hebben als voor hen die al meer of minder kennis opgedaan hebben.

Kortom, we hebben een vacature voor een

enthousiaste redacteur (m/v)

liefst met enige handigheid in automatisering en/of bekendheid met wordpress.
Vooral jongeren (dan zeventigers!) worden uitgenodigd om te reageren.

De werkzaamheden vereisen maar enkele uren per maand, in overleg af te stemmen.

Wil je meer weten vul dan het contactformulier in of bel Koen (06 53313046).

terug