In veel gevallen kwam ik te vroeg, in andere echter te laat:
het bier was al op of het brouwsel niet klaar:
een onwelkome mist zijn maal.

 

Edda (Hávamál 63)

Wie komt de redactie versterken (m/v)?

Nu het gelukt is om iemand te vinden voor de financiële administratie, nl. Joop Albracht, zoeken we nog naar iemand die de redactie wil aanvullen om met Koen samen de inhoud van de website te verzorgen. Daarbij denken we in de eerste plaats aan het verzorgen van de agenda en van de vele wegwijzerpagina’s, maar we hebben ook de ambitie om voorzichtig ruimte te bieden aan artikelen over antroposofie, al of niet gebonden aan de regio Eindhoven. Daarmee hopen we de belangstelling voor de antroposofie te stimuleren, zowel voor hen die als buitenstaander belangstelling hebben als voor hen die al meer of minder kennis opgedaan hebben.

Kortom, we hebben een vacature voor een

enthousiaste redacteur (m/v)

liefst met enige handigheid in automatisering en/of bekendheid met wordpress.
Vooral jongeren (dan zeventigers!) worden uitgenodigd om te reageren.

De werkzaamheden vereisen maar enkele uren per maand, in overleg af te stemmen.

Wil je meer weten vul dan het contactformulier in of bel Koen (06 53313046).

terug