Ik ken je werken. Je hebt de naam dat je leeft, maar je bent dood. Word wakker en versterk wat je nog hebt en wat ook dreigt te sterven, want ik heb bevonden dat voor het oog van mijn God geen van je daden van geest vervuld is.

Openbaring 3:1-3

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Movo-poëtische en muzikale ontmoeting in Helmond

november 29 @ 20:00 - 21:30

Movo-poëtische en muzikale ontmoeting

“Verwondering is het verlangen naar kennis”, zei Thomas van Aquino een kleine acht eeuwen geleden. Elk nieuw weten begint volgens hem met verwondering, met open staan: Een dynamische toestand, die ons met iets onbekends, iets nieuws verbindt en ons tegelijk opheft tot inzicht, tot begrijpen.

Quo Vadis Euritmie Impresariaat Nederland nodigt u uit voor een bijzonder event:  We scheppen in twee uur tijd een nieuwe vorm van ontmoeting tussen mensen rondom KUNST. Het gaat hierbij om euritmie, spraak en muziek. Dit ingebed in een publieksgesprek. Vier kunstenaars doen mee: Lisa Dunker werkt met euritmie en ruimte, Mar-Lin Schut is ‘Spraakmakend’, Ephraïm van IJzerlooij en Imke Jelle van Dam vormen een duo met cello en piano. Ernst Reepmaker modereert. Ernst bouwt samen met enkele medewerkers in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland een nieuw impresariaat op voor podiumkunst met euritmie.

Kan PODIUMKUNST, in dit geval euritmie, muziek en spraak, een middel zijn om vanuit de verwondering tot diepe kennis van mens en wereld te komen? Dit is wat wij met de MEET IN’s beogen. Tegelijk willen wij met het publiek van gedachten wisselen over hoe de organisatie van het Quo Vadis Euritmie Impresariaat in Nederland zou kunnen worden opgebouwd.

Gegevens

Datum:
november 29
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Annatheater
Floreffestraat 21a
Helmond, 5705AR
+ Google Maps